Hopp til innholdet

Teknikertreff: Bergen

20. okt 2021
6:00 pm

PÅMELDING HER

Sted: Bergen Kjøtt, 2. etasje,
Skutevikstorget 1, 5032 Bergen

Kulturrom arrangerer teknikertreff i Bergen 20. oktober!

Etter arrangementet vårt Møterommet LIVE: HVORDAN FÅR VI MER MANGFOLD BAK SCENEN? har Kulturrom  og Brak den store glede av å invitere deg til teknikertreff! Denne kvelden blir en fin mulighet til å møte kjente og ukjente kollegaer for en hyggelig prat, samtidig som du får servert litt nydelig mat og får deg noe godt i glasset! Alle er selvsagt velkomne enten du jobber med lyd, lys, rigg, backline, AV eller er frilanser, fast ansatt, fulltids profesjonell eller på vei inn i bransjen.

I tillegg til det sosiale blir det en liten pubsamtale med teknikere fra byen, der vi snakker om hvordan det har vært å komme tilbake på jobb etter 18 måneder med lite aktivitet. Vi vil også diskutere om pandemien har endret hvordan vi tenker på arbeidsforhold og det å kombinere teknikeryrket med annet man ønsker ut av livet.

Det er helt gratis å delta og vi spanderer maten!

MØT OSS I BERGEN!

Kulturroms administrasjon vil være tilgjengelig for møter/kaffe de dagene Møterommet LIVE og Teknikertreff arrangeres. Har dere tenkt å søke tilskudd og lurer på noe rundt søknadsprosessen? Eller har dere andre ting dere brenner inne med og trenger svar på? Ikke nøl med å kontakte oss på thomas@kulturrom.no for å avtale tid og sted!