Møterommet LIVE

I Møterommet LIVE fortsetter vi konseptet fra tidligere i år hvor vi samles for å diskutere utfordringer knyttet til den scenetekniske bransjen. Her blir det ulike tema i de ulike byene, men alle Møterommene vil bli streamet. (Lenke kommer)

Her er byene vi skal besøke: (klikk på lenken for mer informasjon og påmelding)
Bergen 20. oktober
Stavanger 3. november
Trondheim 10. november
Bodø 1. desember

Alle Møterommene LIVE starter klokken 15:00

PÅMELDINGSKJEMA TIL MØTEROMMET LIVE HER

Teknikertreff

Etter hvert Møterom vil vi gjerne treffes for å sosialisere og snakke videre om tematikkene. Teknikertreffene kommer til å foregå på samme sted som Møterommet LIVE men man behøver ikke å ha deltatt på det arrangementet for å melde seg på.

Alle teknikertreff starter kl 18:00

PÅMELDING TIL TEKNIKERTREFF FINNER DERE HER

Møt Kulturrom i byen deres!

I tillegg til Møterommet LIVE og teknikertreff, vil også flere fra Kulturroms administrasjon bli med rundt til de ulike byene. Vi vil også være tilstede på Arrangørkonferansen i Hamar og Norske Kulturhus Årskonferanse i Haugesund. Har dere spørsmål til søknadsprosessen? Kanskje dere lurer på hva dere kan søke tilskudd til? Eller noe helt annet? Ikke nøl med å ta kontakt på post@kulturrom.no så booker vi tid å sted for å møtes!

 

Håper vi sees!