Hopp til innholdet

Møterommet LIVE: Stavanger

3. nov 2021
5:00 pm

Sted: Tou Scene, Maskinhallen

PÅMELDING HER

Møterommet Live 17.00-18.30:

Noe av det mest givende man kan gjøre her i livet er å jobbe bak scenen, for å gi andre folk en god kulturopplevelse! Enten det er som tekniker, arrangør, booking e.l., så er disse rollene helt avgjørende for at resten av oss kan gå på konsert, i teater eller på show.
Men hvordan legger vi som samfunn til rette for å dyrke frem dyktige folk til disse viktige rollene, og gi dem steder de kan lære og øve seg? Dette er yrker du i liten grad kan lære på skolebenken og det er få relevante utdanninger å velge mellom. De fleste starter derfor i det små, som ildsjeler på den lokale rockeklubben, studenthuset eller ungdomsklubben. Hvordan fungerer egentlig dette og gjør vi nok for å sikre neste generasjon av folk bak scenen etter koronakrisen?
Med oss til å diskutere teamet er vi så heldig å ha fått med oss Jesper Brodesen som er daglig leder på Folken, senterleder for Metropolis Thomas Ognedal Matre, Hedda K. Gudbrandsen fra UFLAKKS og Martha Lyse, daglig leder i STAR. Samtalen ledes av daglig leder i Kulturrom, Karen Sofie Sørensen.
Samtalen presenteres av Kulturrom og STAR.

 

Møt Kulturrom i din by!

Kulturroms administrasjon vil være tilgjengelig for møter/kaffe de dagene Møterommet LIVE og Teknikertreff arrangeres. Har dere tenkt å søke tilskudd og lurer på noe rundt søknadsprosessen? Eller har dere andre ting dere brenner inne med og trenger svar på? Ikke nøl med å kontakte oss på thomas@kulturrom.no for å avtale tid og sted!