Hopp til innholdet

Samtale: Bærekraftige investeringer – Teknisk utstyr i en sirkulær fremtid (Arrangørkonferansen 2021)

12. nov 2021
12:00 am

Sted: Hamar Kulturhus

Påmelding:

konsertarrangor.no/

Bærekraftige investeringer – Teknisk utstyr i en sirkulær fremtid


Kulturfeltet og landets konsertarrangører har fått et grønt veikart for sektoren, og er i forkant for å nå bærekraftsmålene inn i det grønne skiftet. Men hvordan går vi frem når det gjelder kompetanse om bærekraftige investeringer i teknisk utstyr? Hva ligger i begrepet sirkulær økonomi og på hvilken måte  er det aktuelt for vår sektor?
Vi inviterer til en panelsamtale for å diskutere hvordan grønt skifte vil kunne se ut når vi snakker om teknisk utstyr i kultursektoren. Hvordan kan fremtidens forretningsmodeller være både lønnsomme og bærekraftige for arrangørene og for den scenetekniske bransjen? Hvordan kan man utvikle en mer sirkulær økonomi der leverandører og scener samarbeider om å finne nye løsninger for teknisk utstyr i et lengre livsløp?
På arrangørkonferansen inviterer vi dere til å se inn i krystallkula og komme med gode innspill til hvordan dere vil investere i fremtidens kulturrom!


Satelittkontor

Kulturrom kommer også til å arrangere satelittkontor under Arrangørkonferansen 2021. Her vil dere få mulighet til å møte en fra Kulturroms administrasjon for å få svar på de spørsmål dere eventuelt måtte ha.

Tid og sted kommer snart