Hvordan skrive en god søknad: Saksbehandlerne gir deg sine tips

Guro Furunes PettersenAktuelt, På forsiden, Ukategorisert

Vår saksbehandler Astrid Fuglevaag deg sine beste tips til god søknadsskriving.

Helhet

Vi vet at covid-19 har fatale konsekvenser for mange av våre søkere, og forstår at det kan være vanskelig å formidle aktivitet og frekvens i høstens søknad. Vi ønsker oss likevel et helhetlig bilde – hva hadde dere lyst til å få til denne høsten? Hva var intensjonen? Hva håper dere å få til i fremtiden?

Hvorfor

Få frem hvorfor dere trenger tilskudd. Hvem får glede av det? Hvor mye aktivitet vil det generere? Hvilken forskjell kan et tilskudd utgjøre?

Hva

Les deg opp på tilskuddsområdene våre. Hva er det dere egentlig trenger tilskudd til? Er dere et frivillig lag som skal arrangere en forestilling kan dere for eksempel søke om innleie av teknisk utstyr.

PS!

Ta kontakt med oss per mail eller telefon, vi er her for å hjelpe deg!

post@kulturrom.no
Telefon: 21 37 88 10