God jul og takk for 2018!

MusikkutstyrsordningenAktuelt, På forsiden

I 2018 kom det inn nesten 290 søknader fra hele landet til Musikkutstyrsordningen. Det ble søkt om investeringer i teknisk utstyr og lokaler på over 110 millioner. Det ble fordelt over 26.5 millioner til 184 søknader. På bildet ser dere noe av det som har blitt skapt med tilskudd fra Musikkutstyrsordningen i 2018!

Det ble bygget og utstyrt 4 øvingsrom hos Haukås Rockeakademi i Bergen. Bø Ungdomsklubb i Vesterålen fikk i sommer ny musikkbinge til å øve i. Ulabrand i Hokksund fikk tilskudd til akustiske utbedringer av øvingslokalet sitt. Vindafjord kommune i Rogaland har bygget 6 øvingsrom. Rockeklubben AlaRock i Bardu kjøpt inn lydutstyr og backline til AlaRock scene.

Foto 1: Haukås Rockeakademi. Foto av Sveinung Myrjord.
Foto 2: Bø Ungdomsklubb. Foto av Ivan Andreassen.
Foto 3: Ulabrand. Foto av Trond Wagelid.
Foto 4: Vindafjord kulturskule. Foto av Anne Kristine Lilleskog Andersen.
Foto 5: Rockeklubben AlaRock. Foto av Rockeklubben AlaRock.